Terug naar beginpagina Contactpagina Assurantiewebsite Sitemap
terug naar homepage

Haal meer rendement uit uw website

Assurantiewebsite biedt u een complete en interactieve website waar uw bezoekers eenvoudig informatie kunnen vinden en hun verzekeringspremie kunnen berekenen. Uw website wordt door ons up-to-date gehouden zonder dat u er naar hoeft om te kijken.

Waar bestaat het pakket uit?

 
• Complete website inclusief onderhoud • Premieberekeningsmodules (aangeboden door   externe partijen)
• Websitehosting • Downloaden van formulieren
• Website thema in de kleur van uw logo • Online offerteaanvraag
• Regelmatig wisselende hoofdbanner • Online schade melden
• Doorlopend klanttevredenheidsonderzoek • Online wijzigingen doorgeven
• Algemene info over verzekeringen • Bezoekersstatistieken
Klik hier voor een voorbeeld zoals wij geleverd hebben aan één van onze klanten »

Werkwijze

Wanneer u besluit een abonnement te nemen op assurantiewebsite, verzorgen wij de webruimte en installeren uw website. Heeft u al een domeinnaam dan kunnen wij gratis de verhuizing naar onze server verzorgen. Heeft u deze niet dan kunnen wij de registratie van de domeinnaam voor u organiseren. Uiteraard blijft u zelf eigenaar van deze domeinnaam.

De kosten van de registratie zijn niet inbegrepen in het abonnement. Hoe sneller u reageert, des te sneller heeft u de website online. Dit kan al binnen 5 werkdagen! De website is ontworpen en gebouwd voor alle gangbare browsers (IE10+, Firefox en Google Chrome).

De website wordt opgeleverd in de kleuren van uw logo. Wanneer het logo overwegend groen is, zullen bijvoorbeeld de kopjes en hyperlinks in de tekst ook deze kleur hebben.

Bekijk hier de aanpassingsmogelijkheden »


Heeft u speciale wensen of liever een custom made ontwerp? Neem dan gerust contact met ons op!

Wat hebben wij van u nodig?

De website wordt geleverd in het thema van uw huisstijl. Ook dienen de premieberekeningsmodules naar behoren te werken. Daarvoor hebben wij een paar zaken nodig:

1. Als tussenpersoon dient u een aanstelling te hebben bij een aanbieder van online premieberekenings-modules. Wij hebben uw unieke bedrijfscodes van de modules nodig om deze te laten werken.

2. Uw bedrijfslogo en een introductie van uw bedrijf in een Word-bestand (over ons)

3. Uw dienstenwijzer

4. Uw domeinnaam

Dat is alles wat u hoeft te doen. Wij verzorgen de rest!

Wilt u snel online? Klik voor het aanvraagformulier »

Wat kost het?

Assurantiewebsite werkt met een overeenkomst per jaar en een opzegtermijn van twee maanden. Na deze periode wordt de overeenkomst automatisch met een jaar verlengd. De kosten van een jaarabonnement bedragen € 599,40 (excl. BTW) wanneer u per jaar wilt voldoen. U kunt ook kiezen uit betaling per 6 maanden, dan zijn de kosten op jaarbasis € 617,38 (excl. BTW).

De kosten van de registratie van de (nieuwe) domeinnaam zijn niet inbegrepen. Deze komen neer op € 8,00 op jaarbasis. Omdat u te allen tijde zelf eigenaar blijft van uw domeinnaam, dient u deze zelf jaarlijks te voldoen.